мартеници хуба
КАК ДА ПОРЪЧАМ?
1. Заявка чрез пазарска количка
Под снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон „ КУПИ”. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на количката, да промените количеството на поръчаните артикули, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Всичко това можете да наблюдавате с опцията ”ВИЖ КОЛИЧКАТА” За да завършите поръчката трябва да попълните формуляра за завършване на поръчката, който включва: Вашите имена, е-mail, адрес за доставка, телефон за обратна връзка. Натискането на бутона "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА" автоматично изпраща направената заявка. След като наш сътрудник се свърже с Вас, тя ще бъде обработена и изпратена в срок от 2 до 5 работни дни.
2. Заявка чрез електронна поща /e-mail/: huba2008@abv.bg
3. Заявка по телефона: 0988 766119

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА ИЗБРАНИТЕ АРТИКУЛИ:

1. Всички цени на стоките са в български лева
2. Всеки клиент сам определя начина на доставка с куриер:
- до офиса на куриера
- до адреса на клиента
3. При поръчката клиента задължително посочва точен адрес и телефон за осъществяване на заявката.
4. Заявката се изпълнява в рамките на 2 до 5 работни дни след като се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и в зависимост от населеното място, в което трябва да се достави.
5. Доставката се извършва “с наложен платеж”, т. е. дължимата сума се заплаща на куриера при получването на стоката, с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.
6. Транспортните разходи, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
Поръчки под 20 лева не се приемат.
7. Цената на доставката зависи от:
- теглото на поръчаната от Вас стока
- стойността на наложения платеж
- куриерската услуга, която сте избрали
8.Ние Ви предлагаме следните отктъпки:

- Поръчки над 150 лв. – получавате безплатна доставка до офис на ЕКОНТ /транспортни разходи + такса за наложен платеж/
- Поръчки над 500 лв. – получавате безплатна доставка до офис на ЕКОНТ /транспортни разходи + такса за наложен платеж/ + 5 % отстъпка от стойността на поръчаните от Вас артикули
- Поръчки над 1000 лв. – получавате безплатна доставка до офис на ЕКОНТ /транспортни разходи + такса за наложен платеж/ + 10 % отстъпка от стойността на поръчаните от Вас артикули

Отстъпките са валидни за доставки, направени на територията на Република България.

9. Клиент, поръчал стока чрез електронния магазин martenici-huba.com и получил същата, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в следните случаи:
- доставените артикули явно не съответстват на поръчаните от клиента
- цената, която трябва да се заплати за тях, не съответства на обявената при поръчката
- при транспортирането стоката е повредена
- рекламации в гоарепосочените случаи се извършват до 3 дни от момента на доставката - според чл. 55, ал. 1 от Закона за защите на потребителите, купувачът може да упражни правото в срок от 7 дни, за да се откаже от поръчаната стока в следния случай: посочи писмено основателни причини за това и подпише декларация, удостоверяваща, че стоката не е използвана и не е нарушена оригиналната й опаковка. В този случай – купувачът заплаща връщането на стоката!!!
Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока и разходите по доставката й.

martenici-huba.com ПРЕДОСТАВЯ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

1. Информация за предлаганите в сайта стоки, разпределени по видове групи и подгрупи.
2. Продажба на избраните от клиента артикули и доставката им, съобразена с предпочитанието на копувача.
3. Консултации по телефон или електронна поща.
martenici-huba.com осъществява своята дейност в услуга на потребителите на принципите на свободното договаряне в условията на пазарна икономика.

Вашата количка (0 артикула)
Общо: 0.00 лева
Вашата количка е празна!