Mартеници Хуба
  вашата количката

МЕТАЛНИ АКСЕСОАРИ

МАТЕРИАЛИ ЗА МАРТЕНИЦИ - ширити бяло и червено

ролка бяла органза, ширина - 10 мм
код: 603109
ролка бяла органза, ширина - 10 мм, 45 м
цена: 3.00 лв.
ролка бял сатен, ширина - 10 мм, 22 м
код: 603136
ролка бял сатен, ширина - 10 мм, 22 м
цена: 2.00 лв.
ролка бял сатен, ширина - 10 мм, 22 м
код: 603137
ролка бял сатен,
ширина - 10 мм, 22 м
цена: 2.00 лв.
ролка черен сатен, ширина - 12 мм, 22 м
код: 603139
ролка черен сатен, ширина - 12 мм, 22 м
цена: 2.00 лв.
ролка оранжев сатен, ширина - 10 мм, 22 м
код: 603140
ролка оранжев сатен, ширина - 10 мм, 22 м
цена: 2.00 лв.
ролка тъмно розов сатен, ширина - 10 мм, 22 м
код: 603141
ролка тъмно розов сатен, ширина - 10 мм, 22 м
цена: 2.00 лв.

За контакти: тел.: 0988 766119; e-mail: huba2008@abv.bg

Вашата количка (0 артикула)
Общо: 0.00 лева
Вашата количка е празна!