Mартеници Хуба
  вашата количката

МЕТАЛНИ АКСЕСОАРИ

МАТЕРИАЛИ ЗА МАРТЕНИЦИ - прежда

код: 601167 - Шнур БАБА МАРТА
код: 601167
Шнур
"БАБА МАРТА " - 3 мм,
25 м,
100% акрил
цена: 2.00 лв.
код: 601168 - Шнур БАБА МАРТА
код: 601168
Шнур
"БАБА МАРТА " - 3 мм,
25 м,
100% акрил
цена: 2.00 лв.
код: 601169 - Шнур МАКРАМЕ
код: 601169
Шнур
"МАКРАМЕ" - 2 мм,
100 гр - 120 м,
100% полиестер
цена: 3.00 лв.
код: 601170 - Шнур МАКРАМЕ
код: 601170
Шнур
"МАКРАМЕ" - 2 мм,
100 гр - 120 м,
100% полиестер
цена: 3.00 лв.
код: 601171 - Шнур МАКРАМЕ
код: 601171
Шнур
"МАКРАМЕ" - 2 мм,
100 гр - 120 м,
100% полиестер
цена: 3.00 лв.
Вашата количка (0 артикула)
Общо: 0.00 лева
Вашата количка е празна!