Mартеници Хуба
  вашата количката

МЕТАЛНИ АКСЕСОАРИ

МАРТЕНИЦИ НА ЕДРО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ - гривни десятки

код: 107109
пакет от 10 бр. гривни
с червени зарчета на
шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.
код: 107110
пакет от 10 бр. гривни
с червени звездички на
шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.
код: 107111
пакет от 10 бр. гривни
с червени сърца на
шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.
код: 107112
пакет от 10 бр. гривни
със сърца на
шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.
код: 107113
пакет от 10 бр. гривни
с трикольори на
шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,70 лв./бр.
код: 107114
пакет от 10 бр. гривни
метализирани цилиндри на шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.
код: 107115
пакет от 10 бр. гривни
с разноцветни цилиндри на шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.
код: 107116
пакет от 10 бр. гривни
с разноцветни слончета
на шнур + опаковка
/бандерол и целофан/ минимално количество -
10 пакета /100 бр./
цена: 0,65 лв./бр.

За контакти: тел.: 0988 766119; e-mail: huba2008@abv.bg

Вашата количка (0 артикула)
Общо: 0.00 лева
Вашата количка е празна!